Vi leter etter Norges raskeste taster

Alternativ tekst mangler

Om du er rask på SMS, bør du gjøre deg klar for mesterskap fredag den 6. oktober. Da kan du være med å kjempe om tittelen som Norges raskeste taster.

Amobil avholder norgesmesterskapet, som vil gå av stabelen på årets HW LAN. De tre beste vinner medaljer og hver sin mobiltelefon (de eksakte premiene er ennå ikke klare).

Kanskje klarer vi også sette en verdensrekord? Konkurransen vil følges av Guinness Rekordbok, som kan godkjenne alle rekorder som settes.

Forrige gang Norge hadde verdensrekorden var i februar 2004. Da satte Lise Åsheim Pedersen en uoffisiell verdensrekord på kun 57 sekunder.

Dagens verdensrekord ligger på imponerende 42,22 sekunder, og ble satt av den amerikanske 18-åringen Ben Cook i august i år.

Men fortvil ikke om du ikke klarer å komme ned i disse halsbrekkende tidene. De færreste klarer å skrive meldingen på under to-tre minutter.

Slik trener du
Det er bare å finne frem mobiltelefonen og begynne å trene til mesterskapet. Teksten under skal skrives så raskt som mulig, og med ordlisten av.

The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.

 

Tiden måler du med en stoppeklokke. Du finner også en del gode tips for å skrive raskere i saken vår om å bli en supertaster. Lykke til!

Om HW-LAN
HW-LAN vil finne sted i Hangar 4 på gamle Fornebu flyplass utenfor Oslo. Arrangementet varer fra onsdag 4.oktober klokka 12:00 til søndag den 8. oktober klokka 16:00. Det forventes mellom 3000 og 4000 deltakere, som gjør dette til Norges nest største LAN. Foreløpig prisanslag på billettene er satt til 100 kroner for et dagspass, eller 450 kroner for å delta alle fem dager. Les mer på HW LANs hjemmesider.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen