Vi kårer Norges billigste nettbutikk

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det gode sommerværet har meldt seg flere steder i landet. Skal du gå til innkjøp av harde esker for de resterende feriepengene viser vi deg hvor du bør handle!

Øverst på pallen står Amentio store og sterke. De er hele 15,36 % billigere enn gjennomsnittsbutikken vår. Amentio har flere ganger stått blant de øverste butikkene på vår rangering, og denne gangen fikk de altså topplasseringen i likhet med hva de gjorde vinteren 2007 og sommeren for ett år siden.

Ikke langt bak kommer den lille nisjebedriften Microplex. Microplex er riktignok eid av Netshop ASA, og den siste tiden har produktsammensetning deres blitt kraftig utvidet. Handlekurven vi satt sammen ble 14,97 % billigere hos Microplex, sammenlignet med vår gjennomsnittsbutikk.

Utrolig nære Microplex, finner vi eieren Netshop. Der får du kjøpt varene dine til 14,68 % lavere pris, noe som betyr at de bare legger seg 0,29 % bak Microplex. Dette er hårfine marginer, men at Netshop må nøye seg med en tredjeplass er overhode ikke negativt. Butikken beholder dermed den plasseringen de fikk i vår forrige pristest, vinteren 2008.

Også på plassene under pallen er det mange butikker som kan være stolte av sine resultater. Ta gjerne en titt på den fullstendige resultatlisten (PDF) dersom du vil se flere detaljer. Det kan også være interessant å merke seg butikkene som ikke hadde nok produkter til å havne på hovedlisten – noen av disse har også svært konkurransedyktige priser.

Vi gratulerer samtlige vinnere!

Resten av topp 15-listen:

4. plass: MPX
5. plass: Komplett.no
6. plass: Pixmania.com
7. plass: Multicom.no
8. plass: Navitel.no
9. plass: Datakjeden.no
10. plass: PS.no
11. plass: PCkiosken.no
12. plass: Dataspesialisten.no
13. plass: ARdata.no
14. plass: Papyrus.no
15. plass: Digitalimpuls.no

Lav pris er ikke alt!

I vår pristest ser vi på hvordan nettbutikkene gjør det på et utvalg vanlige kvalitetsprodukter. Testen gir en god indikasjon på butikkenes prisnivå på denne typen varer, men det er også andre faktorer enn bare pris som er viktige. Vareutvalg, kundeservice og leveringstid er eksempler på viktige momenter. Slike kriterier tas ikke med i vurderingen i vår test. Denne testen gjengir prisene kun i det aktuelle tidsrommet.

Vi anbefaler at man danner seg et helhetlig bilde av butikkene før man handler. Dette inkluderer å sjekke ut vår oversikt over nettbutikker. Her rangeres butikkene basert på hvilke karakterer kunder har gitt butikkene det siste halve året. Her kan du også lese i detalj om erfaringer andre har hatt med de forskjellige butikkene og du kan legge inn dine egne erfaringer.

Det kan også anbefales å sjekke ut kategorien for butikkdiskusjoner på forumet, hvor mange gode tips og råd kan plukkes opp.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen