Vi jakter AV-produkter på Cebit

Audiovisuelt.no/Hannover: Den pågående Cebit-messen er ikke lenger en av de mange messene verden over som inneholder alt det ferske og nye for den lyd- og bildeinteresserte personen. De siste årene har flere og flere av de store og kjente aktørene valgt å ikke stille opp.

I forbindelse med Hardware.nos besøk på Cebit har undertegnede hatt både øyne og kamera klart for å spore opp eventuelle audiovisuelle produkter på messeområdet.

En generell følelse vi har hatt av hele Cebit i år er nettopp det at det har vært meget få av de virkelig gode nyhetene. Det har riktig nok vært et par fine nylanseringer, men flere av produktene har vi sett før. Det er gjerne snakk om produkter som bare kommer i ny eller lignende versjon.

Uansett viktighetsgrad, her følger noen bilder av lyd- og bilderalterte produkter sammen med en enkel beskrivelse. Klikk på bildene for større versjoner.

Lydproduktene


Hivi Swans 2.6HT. 40 Hz - 20 kHz, 89 db, 8 ohm, 10-240 W.

Hivi H-system
Hivi H-system.

Hivi Swans F10
Hivi Swans F10. 30 Hz - 20 kHz, 8 ohm, 89 db, 10-500 W

Ser vi vekk i fra ymse hodesett og høyttalere beregnet på kontorpulten, var det ytterst få lydprodukter å finne på de områdene vi beveget oss. Men Hivi hadde riktig nok et stort og fint område, der du kunne boltre deg i noe av det dyrere du finner av høyttalere.

Alt var riktig nok ikke så massivt som det vi presenterer her. H-systemet som er avbildet, samt D1080-serien med innebygget forsterker ble også stilt ut. Lytteprøver var desverre ikke mulig.


Asus viste frem et virtuelt surround-system.
Asus viste frem en enkel lydplanke

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen