Vi har rundet 200 000

Stadig nye brukere registrerer seg på Diskusjon.no for å stille spørsmål og delta i diskusjonen, og torsdag 13. januar nådde vi en ny milepæl. Da ble bruker nummer 200 000 registrert.

Personen går under navnet Jimmii, og registrerte seg for å stille et spørsmål om en leieavtale på en hybel.

Vokser i høy fart

Milepæler

Etter forumets start i 2001 har vi vokst i et jevnt tempo. I januar 2011 var det 1900 registreringer, 8231 nye tråder ble opprettet og det ble lagt inn 167 000 nye innlegg.

– Forumet har vært her siden før både Facebook, Twitter og Myspace og har overlevd og vokst jevnt og trutt, selv når de gigantene inntok arenaen. Det er en herlig plass hvor entusiaster deler sine tanker og meninger, hjelper til å finne svar på universets mysterier og som bidrar med innhold til glede for tusenvis av lesere, sier Innholdsansvarlig for forumet. Vidar Daatland.

Slikt må premieres

For å hylle bruker nummer 200 000 vil vi derfor dele ut en liten oppmerksomhet. Samsung stiller med den helt nye Samsung GT-8530 Wave II, som skal gis til brukeren "Jimmii".

Etter å ha prøvd en god stund har vi dessverre ikke klart å få tak i Jimmii. Hvis dette er deg, ta kontakt slik at vi får sendt deg din nye Samsung-telefon. Klikk på navnet til undertegnede øverst i denne saken, og benytt kontaktskjemaet. Det er viktig at epost-adressen din der er den samme som du registrerte deg med, slik at vi er sikre på at premien kommer frem.

– Det er utrolig morsomt at innbygger nr. 200 000 er på plass og det er bra at vi kan fungere som talerør, diskusjonsarena og møteplass for så mange, avslutter Daatland.

Vil du være med på moroa?

Det er helt gratis å registrere seg i forumet, og det er helt uten forpliktelser. Gå inn på denne siden og fyll ut den nødvendige informasjonen. Du kan bruke den samme kontoen for å logge på Bruktmarkedet og Prisguiden, som gir deg en rekke ekstra muligheter.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen