Vi gir bort spilltastatur
Teknofil

Vi gir bort spilltastatur

Vi i Teknofil vil gjerne ha deg med på en liten forumkonkurranse. I potten ligger det et spilltastatur, to muser og ett webkamera.

Voksende forum
Vårt forum har etter hvert vokst seg stadig større, og det har kommet inn mange gode spørsmål og enda flere svar på disse sidene. Folk har både fått hjelp med oppsett av hjemmekinoanlegg og kobling mot nett av radioer. For å fremheve hva du kan bruke forumet til, og ta deg med på en rundtur blant gode temaer inviterer vi til en liten konkurranse basert på forumet og også litt på vår speedometertjeneste.

I premiepotten ligger et Microsoft Sidewinder X6 tastatur, Explorer Mouse fra Microsoft og webkameraet Lifecam Show. Mer om premiene kan leses nederst i artikkelen.


Fem spørsmål
Vi ønsker svar på fire enkle spørsmål hvor svarene skjuler seg i vårt forum og ett hvor svaret finnes i vårt speedometer. Svarene kan finnes både i forumet for Teknofil og Mobilen. Om du tror du finner svarene kan du sende inn disse på mail til undertegnede på mailadressen: olemorten@teknofil.no. Svaret må sendes inn innen torsdag 12. februar klokken 23:59. Blant de riktige svarene vil vi trekke ut tre vinnere som vil annonseres fredag 13. februar.

Spørsmålene vi vil ha svar på er:

1. Hvilken nettleser oppgir flest av våre forumbrukere som sin favoritt?

2. Hvis Blu-ray-filmene dine hakker, hva kan være årsaken ifølge vårt forum?

3. Hvilken TV-leverandør har flest av våre lesere oppgitt som sin favoritt?

4. Hvor stort minnekort kan du benytte med mobilen Nokia 6300 ifølge våre forumbrukere?

5. Hvilken nettleverandør har det kjappeste bredbåndet for Gjøvik kommune ifølge vårt speedometer (hint: finn postnummer hos Posten)?


Premiene i konkurransen er som følger:

1. plass:

Spilltastaturet Microsoft Sidewinder X6.
Dette tastaturet kommer med avtakbar numpad som via USB kan settes på både venstre og høyre side av tastaturet. Tastaturet har ellers kontrollerbart integrert lys, mulighet for tre forhåndsinnstilte oppsett med 30 egne macro-knapper og volumkontroll. Tastaturet er spesiallaget for spill, men kan fint benyttes til vanlig bruk.

Her kan du lese vår test av spilltastaturet.

2. plass:
Musen Microsoft Explorer Mouse og webkameraet Microsoft Lifecam Show.
Microsoft Explorer Mouse er en trådløs mus spesialdesignet for å være så mobil som mulig. På grunn av bruk av såkalt bluetrack-teknologi og blå laser kombinert med oppgradert optikk skal denne musen kunne fungere på alle overflater. Det betyr at du skal kunne bruke denne musen uansett hvor du befinner deg uten å slite med å finne en egnet overflate.

Her kan du lese vår test av den nye musen.

Microsoft Lifecam Show er et webkamera som ved hjelp av magnet kan festes på din skjerm eller på en medfølgende stand. Kameraet kan enkelt snus rundt for at du skal kunne vise de du kommuniserer med rommet du befinner deg i. Kameraet har også integrert mikrofon. Med kameraet følger programvare slik at du kan legge effekter på dine videoer, som for eksempel å ta på deg cowboyhatt eller kle deg ut som en hund. Ikke veldig nyttig, men litt morsomt.

Vår test av webkameraet kan du lese her.

3. Plass:
Musen Microsoft Explorer Mouse.
Til tredjeplassen gir vi bort nok en mus fra Microsoft. Beskrivelsen kan du lese over.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen