Vi er på plass

Hardware/Las Vegas: Da er vi endelig på plass i Las Vegas for å ta del i årets CES. Turen begynte 1. januar, hakket før folk flest hadde stått opp. Etter lengre flytur kunne undertegnede sette sine føtter på bakken i denne syndens by, som snart skal snus på hodet av allverdens bransjefolk og skribenter.

Nå skal det skrives at messen ikke starter offisielt før på torsdag, men det forhindrer på ingen måter de ulike produsentene fra å ha ulike former for pressekonferanser på de tilstøtende hotellene i god tid før messen starter. Dessverre er det mye som skjer samtidig, og med bare en mann på plass får man nødvendigvis ikke med seg alt, men høydepunktene pluss litt annet snadder skal man da få med.

Hva venter oss egentlig når ting starter opp? Ryktebørsen har for det første gått seg varm på Intels integrerte løsning for CPU og GPU. Fra AMD ser vi ikke for oss noen tilsvarende store nyheter, men en prosessorlansering eller to forventer vi. Når det gjelder grafikkprosessorer har strengt tatt både Nvidia og AMD nettopp sluppet nye toppmodeller, men vi skal ikke se bort fra noen litt enklere modeller. I tillegg er jo strengt tatt Radeon HD 6990 enda ikke lansert.

Noe annet vi venter oss store mengder av er ulike former for tablets, blant annet en spennende sak fra Motorola som kjører med Android 2.4. Ulike former for 3D ser vi vel også for oss at kommer, kanskje til og med på en tablet?

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen