Vi er på plass

Hardware/Hannover: Da er vi godt på plass i Hannover. Etter en litt tidlig start, 03:30 for undertegnede og 02:50 for unge Nilsen var vi på Gardermoen en snau time før flyet skulle lette.

06:20 var det ingen vei tilbake og flyet dro fra Gardermoen. Etter et raskt flybytte på Kastrup landet vi i Hannover klokken 09:25. Foto- og datautstyr kom seg greit gjennom det som var. Den eneste utfordringen på den tekniske fronten var billettautomatene som var komplett umulige å forstå, selv om man valgte et litt mer normalt språk.

Likevel, vi kom oss da inn til Hannover sentrum til slutt og gikk rett på hotellet. Hotellet ligger rett ved jernbanestasjonen og siden vi i tillegg var såpass tidlig på plass tok vi like gjerne turen ut til messeområdet dagen før det hele braker løs.

Det første som møter oss på Cebit er de vanlige øl- og pølsebodene som popper opp, like sikkert som trekkfuglene som kommer tilbake år etter år. Deretter er det full fart inn til det som teller, nemlig alle hallene med godsaker.

Jørgen drømmer om strømforsyninger fra HEC som enda ikke er pakket ut
Jørgen drømmer om strømforsyninger fra HEC som enda ikke er pakket ut

De fleste av standene har kommet seg godt opp, men det var fremdeles mye som var ugjort da vi tok en liten runde. Snekkerne jobbet som helter, mens elektrikere koblet opp kilometervis med kabler. Over det hele løp det stressete PR-folk rundt med pussefiller mens atter andre kjørte rundt med støvsugere. En ting er i alle fall sikkert, det blir sent før lyset slukkes i hallene i natt.

Lian Li har litt utpakking foran seg
Lian Li har litt utpakking foran seg
For OCZ' del ser vi for oss en lang natt
For OCZ' del ser vi for oss en lang natt

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen