Uken vil by på mye grått vær, slik som her på Schipol. Ekstra godt vært å holde seg inne på messen, med andre ord.

Vi er på plass!

Hardware/Hannover:Hardware.nos to utsendte er på plass i den tyske byen Hannover, med både penner, bærbare datamaskiner og kameraer klare for å bringe deg nyheter og sniktitter hele denne uken.

Mandagen har i all hovedsak gått med til reise, innsjekkinger og den siste klargjøringen av alle planer, printe ut planene, glemme de på jobb og printe ut nye før man endelig kan dra. En god porsjon grillet biff er også slukt på høykant, noe som trolig blir det siste normale måltidet hele uken.

Pudderlandskap over Nederland ett sted.
Pudderlandskap over Nederland ett sted.

Akkurat nå sitter vi på pressesenteret, etter å ha erfart at nettet på hotellet fungerer ved hjelp av røyksignaler, og vi har allerede fått de første smakebitene på hva som befinner seg i de mange hallene vi denne uken skal undersøke.

Selv om temaet på årets CeBIT er "Å leve i skyen", vil dette ikke bli hovedfokuset vårt. Vi skal i all hovedsak lete etter hardware, selv om vi ikke kan utelukket at vi vil skrive om diverse spennende programvare.

Messeområdet er enormt. Foto: Deutsche Messe
Messeområdet er enormt. Foto: Deutsche Messe

I dag skal Jørgen ha lukket møte med både Asetek og OCZ, med forhåpninger at de har noe godt å by på. Vegar vil tråle messeområdet etter spennende bærbare maskiner og de nye B3-hovedkortene, mens vi holder øynene åpne for alt annet spennende.

Vi venter å finne mye spennende, uten at vi vil gå inn på konkrete eksempler enda. Følg med i dagene som kommer, det vil komme en rekke ekslusive saker!

Ingressbilde, Foto: Deutsche Messe

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen