Vi drar på Voksenlan

Konseptet Voksenlan går kort og greit ut på at voksne mennesker, som liker dataspilling og sosialt samvær, samles i hyggelig lag. Vanligvis arrangeres det to ganger i året, men nå er det et helt år siden. Denne gangen er det også tiende gangen at Voksenlan arrangeres.

Litt av matlageret
Litt av matlageret

Jubileumstreffet foregår på Drømtorp skole i Ski. Når de unge og håpefulle er fraværende grunnet høstferie rykker de voksne inn. Her er det i utgangspunktet plass til 200 mann, men arrangørene har lagt et tak på 100. Dette er likevel omtrent en fordobling sett i forhold til antall deltagere på Voksenlan 9. Og ja, alle plassene forsvant også denne gangen.

Slapp morgenstemning
Slapp morgenstemning

Treffet foregår fra torsdag klokken 16:00 og frem til søndag morgen. Da vi dukket opp på torsdag formiddag var en slapp stemning over skolen, de få som hadde dukket opp på onsdag kveld for å rigge sov søtt. Dog fant vi to våkne deltagere, blant annet en som kom frem klokken 05:30 etter å ha kjørt hele natten fra Steinkjer. Siden vi denne gangen er på en relativt ny skole, så er ting vesentlig mer tilrettelagt enn vanlig, men likevel er det en og annen kabel som må trekkes.

Nå har flere ankommet, og det hersker den tradisjonelle stemningen mens maskinvaren settes opp.

Litt mekking hører til
Litt mekking hører til

Konkurranser skal det være flere av, Counter-Strike: Source, Call of Duty 4: Modern Warfare og Battlefield: Bad Company 2. I tillegg er det konsollkonkurranse, der kun arrangøren vet hvilke spill man skal konkurrere i.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen