Test

Vi anskaffer en super-PC: Del 1

Når man skal sette sammen det "beste av det beste" innen PC-sjangeren, er det en rekke problemer man støter på. For det første må alle delene være fullstendig kompatible med hverandre - de de må passe sammen uten problemer. At et produkt er dyrt og eksklusivt, gjør det ikke nødvendigvis mer kompatibelt med resten av systemet ditt enn et billigere produkt.

Et annet problem vi kan støte på i Norge, er at utvalget på de siste og hotteste produktene kan være litt labert. Det kan se ut som at Norge merkelig nok er nedprioritert, men grunnen kan rett og slett være at vi befinner oss langt unna der hvor produktene blir produsert.

Vi hadde i utgangspunktet valgt en del andre produkter enn de vi endte opp med, men på grunn av leveranseproblemer og diverse andre problemer som vi vil belyse senere i artikkelen, ble det gjort forandringer på oppsettet hele veien.

Uansett endte vi opp med et system som vi mener er blant de desidert råste systemene som er å oppdrive - særlig med tanke på spillbruk. Dette systemet vil vi beskrive i detalj og vi skal også prøve å belyse ulike problemer du kan møte underveis. Til slutt kjører vi systemet gjennom en runde tester, slik at du får et inntrykk av hvor bra ytelse dagens "high-end"-PC-er kan tilby.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen