I dag skal vi se hvordan Cooler Master Eisberg 240L duger til å kjøle ned vårt Asus ROG Poseidon. (Bilde: Varg Aamo, Hardware.no)

Vi vannkjølte råtasskortet med en spinkel prosessorkjøler

Holder en lukket løsning til et skikkelig kraftkort?

Her i redaksjonen er vi stort sett enige om at vannkjøling er en god ting. Det er ikke en like stor risikosport som det en gang var, og det gjør at PC-en lager mindre lyd – samtidig som den som oftest blir betydelig kaldere enn med vanlige vifter.

Med ferdige, lukkede vannkjølingssett er det også blitt enkelt for hvem som helst å sette slikt på prosessoren, men da er det én viktig bit som forblir luftkjølt: Skjermkortet, som blir svært godt og varmt, og har vifter som ofte bråker mye mer enn prosessorens.

Da er det fint at noen ferdigpakker også lar deg koble skjermkort inn i løkka, men blir det godt nok? Det har vi tenkt å finne ut av i dag, ved å vannkjøle skjermkortet med Cooler Master Eisberg 240L Prestige. I utgangspunktet planla vi også å koble til det fullverdige opplegget Larkooler KU3-241, men etter å ha koblet dette inn i vår testbenk for spill viste det seg typisk nok at pumpen har strøket med.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
NITO- eller Tekna-medlem?
Få 50 % rabatt
Jobber du i en bedrift med mer enn fem ansatte?
Ta kontakt for grupperabatt
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (4)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen