En brøkdel av fjorårets flyttelass.

Vi er på flyttefot

Mandag finner du oss i nye lokaler.

I rundt halvannet år har Hardware.no, som en del av Mediehuset Tek, holdt til rett ved rådhusplassen i Oslo. Rent bortsett fra en utrolig kranglete kaffemaskin, har vi hatt det aldeles flott her i Hieronymus Heyerdahlsgate – så lenge vi ikke har måtte stave den adressen over telefon til noen, naturlig nok.

Pakke-pakke-pakke-pakke.
Pakke-pakke-pakke-pakke.
Litt mer av fjorårets flyttelass.
Litt mer av fjorårets flyttelass.

Oppholdet vårt her går nå imidlertid mot slutten. Mandag morgen møter vi opp på jobb i nye og moderne lokaler, i tradisjonsrike Akersgata.

Før sommeren fikk du kanskje med deg at A-pressen kjøpte Edda Media. Det er disse gutta som eier oss, og vi flytter nå til nye lokaler som en del av et større samkjøringsprosjekt.

Lokalene er forøvrig akkurat de samme som vi flyttet ut av for halvannet år siden, så vi vet med sikkerhet at det er et moderne og trivelig sted vi flytter til.

Vi i Hardware.no har utrolig mye rart datautstyr som skal pakkes ned. Ikke bare renner pultene våre tidvis over med skjermkort, SSD-er og bærbare PC-er, men tre dedikerte testrom er også fylt til randen med godsaker.

At vi nå må pakke ned alt dette vil spise opp litt av dagen i dag, så ha oss unnskyldt om det ikke er like mye saker i helgen som vanlig. Vi ser frem til vår nye arbeidsplass, og hvis du vil se stedet vi flytter til kan du ta en kikk i denne videoartikkelen:

Se en helt vanlig dag på jobben hos Hardware.no »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen