Computex 2012 i Taiwan er bare dager unna
Computex 2012 i Taiwan er bare dager unna (Bilde: Hardware.no)

Vi drar til Computex 2012

Neste uke starter teknofesten i Taiwan.

5. juni, neste uke, åpner en av årets største teknologimesser dørene – Computex 2012. Flere hundre tusen mennesker fra inn og utland drar denne helgen ned til Taipei, Taiwan, for å delta på teknofesten.

Dørene holdes åpne helt frem til 9. juni. Store messehaller fylles nå til randen med de mest spennende og mest moderne produktene fra dataverdenen.

Vi skal naturlig nok være på plass. Allerede førstkommende lørdag trasker Vegar Jansen til Gardermoen og retter snuta mot Taiwan.

Dette forventer vi å se

Nøyaktig hvilke produkter vi vil se, og hva som skal lanseres, er ikke helt sikkert enda. Det vi imidlertid kan si med sikkerhet er at vi har fått et par hint om hva vi vil få se, mens andre ting krysser vi bare fingrene for. Kalenderen er allerede full med avtaler hos en rekke store og kjente produsenter.

Vi tror AMD vil lanseres sitt skjermkort-flaggskip med to kjerner, Radeon HD 7990. Dette skjermkortet vil hovedsakelig bestå av to HD 7970-kort, og skal konkurrere med Nvidias GeForce GTX 690.

Samtidig forventer vi at Intels nye Ivy Bridge- og AMDs Trinity-prosessorer vil få mye fokus, spesielt blant de bærbare maskinene. Vi vil nok se både nye prosessormodeller og et hav av bærbare maskiner som tar dem i bruk.

Når vi først snakker om bærbare maskiner, skal du ikke se bort i fra at Intels Ultrabook-konsept får mye oppmerksomhet. Det er forventet at vi får se en rekke modeller med berøringsskjerm, som Lenovo Yoga vi så på CES tidligere i år. I tillegg har flere produsenter, blant annet Gigabyte, snakket om at de har ekstra tynne modeller på lager.

Blant de litt mindre sakene får vi nok også muligheten til å ta en kikk på Noctuas nye vifte med aktiv støydemping. Nye SSD-er vil nok også dukke opp, blant annet modeller med den nye kontrolleren fra Indilinx.

Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Det er med andre ord ventet at mye stort og spennende vil komme, og du får den fulle dekningen her på Hardware.no fra og med neste uke.

Klikk på bildet til høyre og følg oss på Facebook, så vil du få med deg de største nyhetene.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen