ANBEFALING: Vi banket 5 år gamle Magnus Carlsen i sjakk
Anbefaling
(Bilde: V.Haugen, Teknofil.no)

Vi banket 5 år gamle Magnus Carlsen i sjakk

Det kan du også gjøre med den nye iPhone-appen hans.

Verdensmester i sjakk Magnus Carlsen avslørte før VM at han brukte sjakk-apper for å trene på spillet sitt. Nå har han lansert sin egen sjakk-app til iPhone, noe han meldte om selv på Twitter.

Yesssssssss.......!!!!!
Yesssssssss.......!!!!!

I appen Play Magnus kan du spille mot et sjakkprogram som gjenspeiler Carlsens ferdighetsnivå helt ned til 5-årsalderen. Er du god nok, kan du til og med kvalifisere deg til å spille mot verdensmesteren i levende live, på en "secret location".

Foreløpig kan du bare spille 1-player, men flerspillermodus skal også komme etter hvert. I tillegg kan du få sjakkopplæring fra Carlsen i form av videoer. Noen er gratis, mens andre koster 7 kroner per stykk.

Husk å følge Teknofil.no på Twitter!

Vår dom:

Selve appen ser bra ut designmessig. Selve brettet er kanskje hakket mer minimalistisk i forhold til SocialChess eller Mastersoft Chess, to av de mest populære sjakk-appene til iOS.

Derimot er det en artig utfordring å spille mot den norske verdensmesteren i takt med hans ferdighetsutvikling. Det var var utvilsomt en herlig følelse å banke den 5 år gamle Magnus Carlsen uten problemer på første forsøk. Riktignok opplyser Carlsen i appen at han på den tiden hadde større interesse av å memorere geografi og leke Kaptein Sabeltann enn å spille sjakk.

Har du en iPhone? Play Magnus finner du i AppStore

Spill sjakk på mobilen:
Dette er de mest populære sjakk-appene (Amobil.no)

(Kilder: Twitter)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen