Vesken som vibrerer

Lei av å gå glipp av samtaler fordi du hadde mobiltelefonen din på vibrerende varsling mens den ligger i vesken din? Da har koreanske Esquire den perfekte løsningen for deg.

Designerne i Esquire tenkte like godt at siden du ikke kan føle vibrasjonene fra telefonen igjennom vesken, trenger mobilen litt assistanse. Derfor utviklet de en veske som vibrerer når telefonen din ringer.

I følge nettstedet Techiediva.com, skal vesken vibrere så kraftig at du ikke kan unngå å merke at telefonen din ringer. Dessuten vil en innebygget LED-lampe blinke samtidig som vesken din dirrer.

Siden vi i Amobil har sviktende koreansk-kunnskaper, har vi ikke klart å pønske ut hvordan vesken kommuniserer med telefonen din. Det kan enten være ved hjelp av blåtann, eller en sensor i vesken som plukker opp signaler fra mobilantennen.

Dårlige språkkunnskaper har også hindret oss i å finne ut hvor vesken er å få kjøpt, og hvor mye den koster. Vi lover imidlertid å komme tilbake med dette om vi får fatt på den informasjonen.

(Kilder: Gizmodo.com, Techiediva.com, Aving.net)

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen