Slik ser Constellations nye fargevalg ut. (Foto: Sybarites)

Vertu i ny innpakning

Til tross for hva datoen kan tilsi så er det ingen aprilspøk. 1. april er det 10 år siden Vertu ble startet opp, og dyre telefoner med mye bling fikk en helt ny betydning.

Ny Constellation

I den anledning 10-årsdagen vil selskapet den 1. april relansere sin Constellation-modell i fem nye fargeutgaver: Blå, grønn, rød, svart og rosa. For mens den opprinnelige Constellation-utgaven er rimelig fargenøytral i stålgrått og svart, vil de nye modellene ha en farget bakside og en liten fargeklatt midt på piltasten.

Vertu har ikke endret maskinvaren noe. Selv om Constellation er godt over ett år gammel og fullstendig utdatert teknologisk, vil telefonen fortsatt verken ha kamera, 3G, radio, skikkelig mp3-spiller eller avansert nettleser - ting vi dødelige tar for gitt i vanlige telefoner nå til dags.

Men så er heller ikke Constellation noen vanlig telefon. Prisen for et Vertu-eksemplar varierer fra vel 20 000 til over 700 000 kroner, avhengig av hvilken modell det gjelder og hva materialbruken er. Mens enkelte telefoner kommer i Platina eller Stål, fins det også telefoner i rent 18-karats gull og diamanter. Det gir utslag i prisen.

Fire utgaver siden 2002

Fire år etter at Nokia hjalp i gang Vertu, fikk selskapet sin første telefon: Signature. Denne kom i flere utgaver, blant annet i gull, stål eller hvitt gull. Etter dette er det blitt ytterligere tre utgaver, Ascent, Diamond og Constellation, i tillegg til en rekke spesialversjoner av disse.

Og skal du ha en Vertu nytter det ikke å dukke opp i en hvilken som helst butikk. Vertu selges kun hos autoriserte forhandlere i utvalgte land. Listen over land finner du på Vertus hjemmeside.

(Kilde: Vertu, Nokia, Sybarites)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen