Verdensrekord til GTA IV

GTA IV har fått sitt navn inn i den berømte Guiness World of Records. Men om du tror det er for å ha mest voldelig spill, eller satt flest sinn i kok tar du nok feil.

Det er derimot spillets popularitet som gir det en plass i Guiness World of Records.

Utrolig godt salg
Ifølge en pressemelding fra rekordførerne har nemlig GTA IV slått alle tidligere salg for både spill og andre underholdningsprodukter. I løpet av de første 24 timene spillet var til salgs ble det solgt hele 3.6 millioner eksemplarer og tjent inn 310 millioner dollar.

- Disse rekordene gir GTA IV rekorden som mest lønnsomme underholdningslansering noensinne, langt over andre spill- film- og boklanseringer, skriver Guiness World of Records i en pressemelding.

Slo ut gutten med lynarret
Tidligere hadde Halo 3 rekorden i best solgte spill med en fortjeneste på 170 millioner dollar de 24 første timene. Best solgte medieprodukt har Halo 3 derimot aldri klart å bli. På den plassen lå nemlig boken Harry Potter & the Deathly Hallows som tjente inn 220 millioner dollar de første 24 timene den lå ute til salgs.

Men den populære trolgutten må nå altså se seg slått av en rasende russer med sansen for vold, alkohol og lettkledde damer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen