Verdens vanskeligste valg

Det er aldri morsomt å bli dumpet. Følelsen av håpløshet kan være vanskelig å komme over. Bedre blir det neppe når du blir dumpet for en plasma-TV.

Det ultimate valget
Det er nemlig utfordringen deltakerne i Playboy sitt nyeste TV-show Gadget or the girl. Showet er i utgangspunktet ganske likt et utall andre datingshow. En mann må velge mellom tre attraktive kvinner som han må date og så eliminere bort en etter en. Derimot er det en liten vri på slutten hvor han må velge mellom en ferie over en helg med kvinnen som står igjen eller en gadget. Hva dingsen er vet han derimot ikke, men ifølge Switched kan det være alt fra 60 tommer plasmaskjermer til arkademaskiner. Om mannen velger dame i stede for dings så er det damen som får gaven. I så fall må vel mannen gjøre en iherdig innsats for å forsøke å kapre dem begge.


Hva ville du valgt? Dame eller TV?

Hva ville du valgt?
De fleste menn vil vel tenke at kvinner får man alltids tak i, men som kjent er det ikke alltid slik i de teknofrelstes verden. Det vil utvilsomt bli en del menn som vil slite hardt med dette dilemmaet. I Storbritannia er i hvert fall saken klar. Her sier 50 prosent av den mannlige befolkningen at de uten problemer kan leve uten sex i bytte mot en større flatskjerm.

Serien vil begynne på Playboy TV fra 1. september. Hvordan du kan melde deg på showet er derimot ukjent, så du får nok pent nøye deg med å se på. For å lese mer om showet kan du gå inn på Playboy TV sine egne hjemmesider (Teknofil tar ikke ansvar for innhold på eksterne lenker).

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen