Verdens tynneste nå i Norge

Samsung SGH-X820

Dimensjoner: 11,3 x 5,0 x 0,69 cm, 66 gram

Teknologi: GSM 900, 1800, 1900, GPRS, EDGE

Maskinvare: Blåtann, USB. 80 MB innebygget minne.

Batteri: Tale: 2,5 t. Hviletid: ca 11 døgn.

Skjerm: TFT, 262 144 farger, 220 x 176 piksler, 1,9 tommer.

Kamera: 2 megapiksler.

Øvrig: Mp3-spiller, MMS, epost, WAP 2.0, TV-utgang.

Det knives om tittelen "verdens tynneste mobiltelefon". Samsung hevder at nykomlingen X820 kan henge opp dette diplomet på veggen.

To ting er i alle fall helt sikkert: X820 er syltynn, og den er på vei inn i butikkhyllene. Dette er den første mobiltelefonen som har brutt den magiske grensen på sju millimeters tykkelse.

For å få til dette, har Samsungs ingeniører vært nødt til å barbere vekk en del funksjoner. Du får for eksempel ikke markedets beste skjerm, minnekortstøtte, eller 3G. Men til forskjell fra de fleste andre tynne telefoner som spiller på utseendet, har ikke Samsung skjært helt ned til beinet.

X820 har nemlig EDGE, noe som sørger for at du får høy internetthastighet selv uten 3G. For eksempel kan du se på mobil-TV i grei kvalitet, og du kan også bruke telefonen som et modem med relativt høy hastighet.

Tilkobling til for eksempel en PC er sikret ved hjelp av blåtann. Dette sørger også for at du kan bruke trådløs håndfri. Dessuten lar X820 deg høre på musikk i trådløs stereo, takket være støtte for A2DP.

Å investere i et dyrt hodesett er allikevel kanskje ikke den klokeste avgjørelsen å ta. X820 har nemlig bare 80 MB innebygget minne, noe som betyr lagringsplass til i underkant av 20 sanger.

Om du har tatt opp video, eller knipset bilder med det innebygde kameraet som tar bilder i maks to megapikslers oppløsning, kan du vise frem disse til hele familien ved å koble telefonen til TV-en din.

Telefonen har ellers støtte for trippelbånd, og lar seg dermed bruke på turen til USA.

Prisguiden avslører at X820 kommer inn i butikk noen steder allerede i dag. Beløpet du må ut med for å slå labbene i dette løvbladet av en telefonen er omtrent 2500 kroner.

Vil du vite mer?

Venter du på andre telefoner? Vår lanseringsguide forteller deg når din neste telefon er å finne i butikkene.

(Kilder: Samsung.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen