Slik skal LGs neste ekslusive kameratelefon se ut. (Bilde: LG)

Verdens tynneste med 5 megapiksler

LG pønsker i disse dager ut navnet for sin neste storsatsning på mobilkamerafronten, nemlig verdens tynneste telefon med fem megapikslers kamera. Selskapet avslørte før helgen siste ledd i selskapets Black Label, som kanskje kommer til å være litt mindre blikkfang enn Chocolate og Shine, men samtidig langt mer avansert og banebrytende teknologisk.

Omtalt før

Telefonen har vært fremme i rampelyset før, og ble da omtalt under kodenavnet KF750 "Libra". Det er kanskje dette navnet LG enda ikke vil røpe. I følge ryktene og bildene den gang skal "Libra" ha berøringsfølsom skjerm og følsomme taster, der tastene bytter utseende og funksjon etter behov.

I tillegg til dette og et fem megapikslers kamera i en smal innpakning, har LG røpet at den offisielt navnløse telefonen skal ha en skjerm av armert glass og deksler av karbonfiber. Utover dette har LG valgt å holde faktaene for seg selv, og henviser i stedet til en endelig lansering, med navn, i løpet av april måned.

Europa først

Men det produsenten derimot er åpen om er at telefonen vil komme til Europa først, for så deretter dukke opp i resten av verden inkludert hjemmemarkedet i Korea. Det er hva vi kaller en nyhet!

(Kilder: T3, Slashphone)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen