Verdens største mobiltelefon

Det er tydeligvis ikke bare i Amerika alt skal være stort. Fra før har Australia nemlig store bygninger i form av store ølflasker, ananas, gitarer, en rekke dyr og andre mer eller mindre nyttige ting. 

Nå skal altså mobiltelefonen også foreviges i stor skala. I alle fall hvis søknaden godkjennes av myndighetene.

Søknaden om å føre opp et høyt bygg i hjertet av Melbourne er allerede godkjent, og Ilhan sier han ikke ser hvorfor de nå skulle trekke godkjenningen fordi bygget skal formes som en mobiltelefon.

Ilhan sier til den australske avisen Herald Sun at han håper mobilbygningen kan bli Melbournes landemerke, på samme måte som Sydney har operahuset.

Den 120 meter høye mobiltelefonen vil ha både taster og skjerm, samt en antenne på toppen. Ilhan vil selv drive mobilutsalg fra de nederste etasjene, mens det skal bygges luksusleiligheter i toppen.

 

Ilhan sier videre at han håper deler av bygget vil kunne brukes som konferansesenter for sammenkomster og konvensjoner innen mobilbransjen.

Om den ikke er verdens største mobiltelefon, vil vi tro den i alle fall er den med høyest prislapp. Mobilbygget vil koste nærmere 200 millioner norske kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen