Verdens største mobil

Koreanske LG sliter med å karre til seg kjøpere av sine GSM-telefoner her i Europa. For å bøte på dette, tar de nå i bruk utradisjonelle markedsføringsmetoder. Nå kan du snart se verdens største skyvetelefon sveve over kontinentet.

LG har sydd i hop en varmluftballong som ser ut som en mobiltelefon. Denne skal sveve over de største europeiske landene og reklamere for produsentens GSM-telefoner. Med på turen inviterer LG forretningspartenere fra Storbritannia, Frankrike, Tyskland og Sveits. De inviterte får servert mat og en tur opp i skyene.

Ham Sang-heon, lederen for LGs europeiske avdeling, sier til Chosun.com at ballongfremstøtet har blitt godt mottatt av selskapets europeiske partnere. Og det er trolig at ballongferder ikke blir den eneste utradisjonelle markedsføringsmetoden LG tar i bruk. - Vi akter å styrke vår merkevare gjennom varierte markedsføringsaktiviteter, sier Sang-heon til Chosun.com.

Om ballongturen får europeere til å løpe og kjøpe LG-telefoner gjenstår å se. Om du går med tanker om å kjøpe en av produsentens telefoner, kan du lese vår test av LG-telefonen S5100 først.

(Kilder: Textually.org, Chosun.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen