Klokkemobiler trenger slett ikke være klumpete. (Bilde: Van Der Led)

Verdens råeste klokkemobil?

Klokketelefoner er på ingen måte noen nyhet, men det er begrenset hvor mange som i det hele tatt har kommet på markedet. De fleste modellene som har blitt lansert har også vært både klumpete og funksjonsfattige. Det nederlandske selskapet Van Der Led kommer nå med et produkt som kan snu denne trenden: WM2.

Med mål på 6,2 x 4,5 x 1,7 cm er WM2 riktignok noe større enn en typisk klokke, men WM2 må likevel sies å være den mest elegante klokkemobilen som har dukket opp til nå.

Mange funksjoner på liten plass

Med firebånds GSM-støtte kan telefonen brukes overalt i verden der det er GSM-nett, og du kan surfe på nettet i GPRS-hastighet. Skjermen har en størrelse på 1,3 tommer, og kan vise 256 000 farger.

WM2 kan også spille av musikk i MP3-format, og har fått en minnekapasitet på 1 GB. I tillegg har telefonen fått innebygd FM-radio. For å overføre filer kan du bruke enten USB-kabel eller Bluetooth.

Telefonen skal visstnok komme i salg på Van Der Leds hjemmesider allerede på mandag, og vil koste $ 471, som tilsvarer i underkant av 2500 norske kroner.

(Kilder: Engadget, Van Der Led, Softpedia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen