Verdens råeste iPod-tilbehør?

Verdens råeste iPod-tilbehør?

ViewSonic presenterer verdens første høydefinisjons, multifunksjons DLP frontprojektor med dokkingløsning for iPod. - Med projektoren PJ258D har selskapet tatt den innovative ViewDock-teknologien til nok en ny produktlinje. Med PJ258D kan iPod-entusiaster vise video i lommeformat på storskjerm, skriver ViewSonic i en pressemelding.

iPod-brukere er nemlig ikke som andre musikkentusiaster – de har en høyere tilbøyelighet til å laste ned Videoklipp. I følge studier ViewSonic presenterer er iPod-brukere tre ganger mer tilbøyelige til å laste ned videoklipp, filmer og webcasts til sine datamaskiner enn vanlige brukere. 

Matcher iPod
Designet matcher iPoden, og med en vekt under to kilo er PJ258D i følge ViewSonic den idelle bærbare projektoren for ungdom, hjemmekinoentusiaster og profesjonelle som vil nyte multimedia hvor de enn er – det være seg på stueveggen eller i kjellerstuen, på hotellrommet eller i konferansesalen. 

I likhet med iPod er også den nye PJ258D designet for brukervennlighet og fleksibilitet. Mens det digitale innholdet spilles av, lades iPodens batteri. Med andre tilkoblingsmuligheter som S-Video og VGA støtter projektoren også andre populære, digitale medier og kan enkelt kobles til PC, DVD-spiller eller spillkonsoller. 

Rimelig
PJ258D er bygget på Texas Instruments DLP-plattform og har 1024x768 XGA oppløsning, 2000 lumen lysstyrke, og et kontrastforhold på 2000:1. PJ258D vil komme i salg i løpet av første kvartal i år og får en veiledende utsalgspris på kr 8500,- inkl. MVA.

 

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen