Verdens råeste bærbare under utvikling

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Verdens råeste bærbare er "under utvikling"

Dypt inne i Nvidias område på CES i år ble massevis av bærbare PC-er med GeForce 7x00-grafikk vist frem - inkludert en som var mistenkelig stor og lukket. Dette skal etter sigende ha vært en 19-tommers maskin med SLI - som ingen fikk lov til å ta bilder av eller snakke om på utsiden.

Det har åpenbart noen gjort - og ryktene om maskinen vokste seg så store at produsenten WidowPC nå innrømmer at den er deres.

- På en eller annen måte har det kommet ut at WidowPC utvikler en bærbar med SLI og 19-tommers skjerm. Disse ryktene er sanne, sier WidowPC på bloggen sin, og fortsetter:

- Det er vanskelig å holde en så stor nyhet tilbake, og nå har vi endelig fått lov til å slippe ut litt informasjon.

Sting 919 - med AMD-prosessor

Det er klart at PC-en deres vil hete "The Sting 919," at den får 19-tommers skjerm og GeForce 7800-basert SLI-grafikk - som antakelig dermed også kan bli tilgjengelig for andre. Samtidig ser det ut til at WidowPC har en eksklusiv avtale med AMD, og da skulle prosessorvalget være i boks (WidowPC lager også Athlon 64 X2-baserte bærbare).

Målet er ifølge WidowPC å lage en bærbar PC som er minst like god som en stasjonær. Siden SLI og en raske 19-tommers LCD-skjermer har blitt standard for mange gamere, vil de lage en bærbar med akkurat dette.

Utover dette sier WidowPC at de klar over hva de to største utfordringene med en slik kongebærbar er: Effektforbruk og vekt.

Det sies imidlertid lite om hvor langt man har kommet med maskinen, hva den vil koste eller om når selskapet regner med å være klar med den. Oppdatert: Mye tyder på WidowPC baserer seg på tidligere omtalte Clevo M590K

(Kilder: Dailytech, WidowPC)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen