Verdens minste Wi-Fi-kort

Alternativ tekst mangler

Om du har en smarttelefon som ikke støtter Wi-Fi går det an å sette inn et SD-kort som gir deg denne muligheten. Det finnes mange typer Wi-Fi-kort i både SD- og miniSD-størrelse. Men hva gjør du om smarttelefonen din bare har microSD-kortplass?

Hittill har du vært prisgitt mobilnettet for å komme deg på internett, men nå kommer Spetec med løsningen. Verdens første microSD-kort med Wi-Fi er nå presentert. Dermed kan fortvilte smarttelefoneiere snart nyte godt av internetthastigheter opp mot 54 Mbps.

Det er likevel ingen grunn til å glede seg for tidlig. Alle telefoner vil ikke kunne bruke kortet. For eksempel har Nokias Symbian-telefoner ingen støtte for minnekort med ekstrafunksjoner. I første omgang ser det derfor ut som om det er Windows Mobile-brukere som får glede av kortet.

Men verdensrekord er i størrelse er dette uansett. et microSD-kort er bare 15 x 11 x 1 mm i størrelse. Spetecs microSD-kort blir det minste masseproduserte Wi-Fi-kortet noen gang. Mer informasjon om det nye kortet finner du på produsentens hjemmeside.

(Kilde: Brighthand.com, Pretec.com.tw)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen