Verdens minste PSU?

Istedet for å montere strømforsyningen i eget kabinettspor kan Mini-box.com sin nyeste mini-PSU plugges rett i hovedkortets tilkoplingspunkt.

PicoPSU-120-mini trenger ingen viftekjøling og er dermed fullstendig lydløs. De fysiske målene er 31 x 45 x 20 millimeter, som er omtrent på størrelse med to AA-batterier.

Ulempen er at PicoPSU-120 krever et 12V-signal inn, og dermed trenger man også en transformator som først omformer 220V-signalet i veggen til 12V.

"Strømforsyningen" leverer 120W og kan dermed fint drive en moderne prosessor, selv om det blir noe begrenset hva slags tilbehør man kan velge. F.eks. vil det ikke fungere særlig bra å parre en prosessor i 3 GHz-klassen med et GeForce 7800 GTX-kort, eller lignende.

Ifølge en talsmann for selskapet har man hentet mye inspirasjon fra VIA og deres LV-prosessorer. Samme person sa at PSU-en ville være perfekt sammen med laveffekts-utgavene av Intels Core Duo-prosessorer.

Mini-box.com har foreløpig ingen formell avtale med noen maskinvareleverandører rundt denne "strømforsyningen". Produktet kan brukes både i ATX- og 1U-kabinetter.

Veiledende pris er $49,95 (330 NOK).

(Kilde: Extremetech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen