Verdens minste og letteste eksterne Blu-ray-brenner

Verdens minste og letteste eksterne Blu-ray-brenner

Verdens minste og letteste eksterne Blu-ray-brenner

Pioneer lanserer portabel lettvekter.

Det er fremdeles marked for diskformater med stor lagringskapasitet – noe Pioneer viser at de vil satse videre på med sin nyeste Blu-ray-brenner ved navn BDR-XD04.

BDR-XD04 er nemlig verdens minste og letteste eksterne BD-brenner, med en rammehøyde på bare 1,39 cm – noe som gjør den til verdens tynneste av sitt slag. Brenneren takler disker med kapasiteter på opptil 128 GB.

Takler det meste

Den bærbare BD-brenneren er ment for å gjøre mobil diskbrenning til en enkel og smertefri opplevelse. Den skriver med en ytelse på bare 6x via USB 2.0, men veier derimot bare 241 gram og har en høyde på bare 0,55 tommer – eller 1,39 cm.

Brennerens USB-tilkobling sørger i tillegg for å bidra med strøm, slik at man ikke behøver å tenke på et ekstra strømuttak når man er på farten. Man har likevel muligheten til å koble til en vanlig AC-adapter hvis man måtte ønske det.

BDR-XD04 skal takle de fleste diskformater – alt fra vanlige CD-er, DVD-er og Blu-ray-er til firelags BD-R-er på 128 GB, trelags 100 GB-BD-R-er og til og med 3D-Blu-ray-er.

Pris og tilgjengelighet

Den nye og slanke Blu-ray-brenneren fra Pioneer blir lansert i USA fra og med midten av januar. Når den eventuelt kommer til Norge er foreløpig ukjent. Veiledende pris er på 150 dollar, eller 900 norske kroner. Prisen på brenneren vil bli dyrere her til lands.

(Kilde: Pioneer)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen