Verdens minste MP3-spiller fra BenQ?


Joybee 102F er bitteliten og kommer i tre forskjellige farger

BenQ er kanskje mest kjent som produsent av skjermer, optiske drev og pekeutstyr - men mange har allerede vært borti Joybee-spillernes deres. Det nye med Joybee 102R er først og fremst størrelsen: De runde spillerne er 4,6 centimeter i diameter og knappe 8 milimeter tykke.

Dermed blir BenQs siste MP3-spiller en kraftig konkurrent til Asonos EMP-Z, som veier 15 gram og er 4,2 centimeter i diameter - men er en "hel" centimeter tykk.

I likhet med Asonos spiller er Joybee 102R flashminne-basert, og kommer i versjoner på 128 og 256 MB - komplett med halskjede som et hvilket som helst smykke. Spilleren kan på mange måter virke som en videreutvikling av den samme designen som EMP-Z, ettersom formen og størrelsen er omtrent det samme, mens egenskapene i 102R er noe bedre.

For eksempel er spilletiden på 10 timer (8 på EMP-Z) via det oppladbare Li-ion-batteriet (Li-ion er også i EMP-Z), og spilleren bruker USB 2.0 (USB 1 i EMP-Z) for overføring til og fra PC-en - som gjenkjenner enheten som en ekstern harddisk. I tillegg har Joybee 102R også støtte for WMA med og uten DRM og WAV i tillegg til rene MP3-filer (EMP-Z spiller bare MP3).

Spilleren er offisielt lansert i USA og i England allerede, men ser ikke ut til å ha dukket opp i norske nettbutikker enda. I England koster 128 MB-modellen 89,99 pund, ifølge Pocket-lint - som er like over tusen norske kroner.

Les mer om spillerne på BenQ USAs hjemmesider.

(Kilder: Pocket-lint, BenQ USA)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen