Verdens minste joystick

Varatouch er verdensledende innen produksjon av joysticker for alle typer håndholdt utstyr. Takket være selskapets Vsense-teknologi er den analoge joysticken bare 3,3 millimeter høy, og har en diameter på 12,7 millimeter.

Fremtidens joystick?

Størrelsen på joysticken er bare en av flere fordeler som kommer med denne teknologien. Den skal også ha en lengre levetid en andre joysticker har, samtidig krever den mindre strøm, den har kortere responstid og gir større kontroll til brukeren.

- Våre kunder innen spillverdenen og produsenter av håndholdt utstyr ønsker mindre joysticker til sine fremtidige håndholdte apparater, sier Craid Vachon CEO i Varatouch.

Varatouch tror at det er et marked for analoge joysticker. Den analoge teknologien Varatouch bruker gir brukeren muligheten til å bruke pekeren mer presist og i forskjellige hastigheter. Dette vil gjøre bruken av programmer mer effektivt samt muligjøre mye bedre spill til håndholdt utstyr.

- I disse tider da digitalt er synonymt med best er faktum at bruksmulighetene til dagens telefoner er rimelig dårlige. Digitale navigeringsknapper gir oss bare muligheten til å manøvrere veier med en hastighet, sier Derek Kerton analytiker i Kerton Group

Joysticken er nå til utprøving og tilpassing hos flere produsenter av håndholdt utstyr. Når denne blir tilgjengelig for menigmann er ikke sikkert i skrivende stund. Men utviklingen av programmer og spill til håndholdte går i et raskt tempo, så komponentene som skal gjøre det mulig å benytte seg av mulighetene bør ikke være langt bak i utviklingen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen