Verdens minste fra Sony

Hvor ofte lar du ikke filmkameraet bli liggende igjen hjemme når du skal på bursdagsfest med venner, eller på hotellrommet når du er på ferie, rett og slett fordi det er for stort og upraktisk?

Mange har vært i denne situasjonen, men nå gjør Sony sitt beste for å bidra til en lettere opptakshverdag. Sony Handycam HDR-TG3E er per dags dato verdens minste, og gir deg full HD, men passer likevel i en normal bukselomme. HDR-TG3E er det første kameraet i verden med titandesign, et materiale som er 40 prosent lettere enn stål og etter sigende dobbelt så sterkt som aluminium.

Med mål og vekt på 3,3 centimeter i bredden, 12 cm. i høyden og kun 6 cm. dybde, og vekt på 280 gram, finnes det ingen unnskyldninger for å la dette bli liggende hjemme.

Kameraet benytter seg av Memory Stick som lagringsmedium, og med kapasitet opp til 16 gigabyte, kan du filme til krampa tar deg. Kameraet er også utstyrt med det Sony kaller Intelligent Face Detection, som kan finne opp til åtte ansikter i opptaket ditt, og autofokusere slik at kjente og kjære blir skarpe og tydelige.

Handycam HDR-TG3E er tilgjengelig i butikkene fra mai 2008, og vil koste deg 8.900,-.

Er du nysgjerrig så har Sony Center i Oslo og Bergen eksemplarer tilgjengelig for presentasjon.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen