Verdens mest solide mobil?

Mike Beauchamp fra Kansas er i hvert fall overlykkelig over at mobilen hans fremdeles fungerer. For de alle færreste regner vel med at telefonen overlever etter å ha vært fritt vilt på motorveien.

Les også:

- Iphone som gitar eller spionkamera
- Denne mobilen skal angripes i 2008
- Knallhard Iphone-kritikk

Blir reklame

Beauchamp fylte bensin på bilen sin og idet han gikk inn og ut av bilen glemte han at han hadde lagt fra seg sin Apple iPhone på bakluken. Derfor var det som å lete etter nålen i høystakken da han fem minutter etter å ha kjørt nedover motorveien fant ut at mobilen var borte.

Neste problem var at det ikke var mulig å snu før etter 25 kilometer og da var det fremdeles litt over 30 kilometer å kjøre tilbake. Telefonen lå selvsagt ikke ved pumpene, men på vei tilbake igjen så han noe som glitret i den andre filen. Riktignok, der hadde telefonen ligget i over én time, mens trafikken hadde kjørt over den i rundt 120 kilometer i timen.

Den så riktignok litt sliten ut, men telefonen fungerte like godt som dagen den ble kjøpt. Apple har i ettertid sagt seg interessert i å bruke denne historien som en del av en reklamefilm for mobilen. Kanskje ikke så overraskende.
Les hele historien hos Flicker (litt nede på siden).

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen