Verdens letteste?

Blåtann-hodesett blir mindre og mindre. Nytt, og definitivt lett, er Plantronics nye Discovery 640.

Dette settet veier fjærlette ni gram, og burde derfor ikke være tyngende på øret. Det har en taletid på fem timer, mens hviletiden varierer fra 60 til 180 timer.

Det nye hodesettet er så vidt vi vet det eneste blåtann-hodesettet med innebygget vibrerende varsling. Det har også en lampe som indikerer at du har gått glipp av en samtale, eller om batteriet begynner å gå tomt. 640 benytter den siste blåtannstandarden, versjon 1.2, som skal minske sjansen for forstyrrelser fra blant annet mikrobølgeovner og gi bedre lydkvalitet.

Discovery 640 kommer også med finurlig tilbehør. Plantronics har nemlig inkludert adaptere til forskjellige mobiltelefonladere, slik at du kan lade settet med ladere fra Nokia, Siemens, Motorola og Sony Ericsson. Det følger også med en adapter med plass til et vanlig AAA-batteri, slik at du kan få noen ekstra timers taletid dersom du ikke har mulighet til å lade settet. I tillegg følger det med en lader du plugger i stikkontakten.

Ikke visste vi at det har blitt moteriktig å sprade rundt med blåtannhodesett, men Plantronics mener i alle fall dette selv, og at de treffer moteløvene rett i hjertet med Discovery 640. Vi får heller se om Plantronics klarer å gjøre blåtann-hodesett trendy med denne lanseringen.

Plantronics har forøvrig vært i hodesett-markedet lenge. Faktisk kom de berømte ordene "Dette er et lite steg for mennesket, men et stort steg for menneskeheten" fra månen gjennom et Plantronics hodesett.

Settet skal være tilgjengelig i butikkene i løpet av høsten, og vil trolig ligge på rundt 900 kroner.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen