Verdens første trådløse Blu-ray-spiller
Teknofil

Verdens første trådløse Blu-ray-spiller

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Philips har bestemt seg for å ta 3D og HD et skritt videre i det digitale hjemmet og lanserer en trådløs Blu-ray-spiller ved navn BDP7580. Enheten ble vist frem på CES 2011 og vil bli verdens første trådløse HDMI-Blu-ray-avspiller.

Rapportene om spilleren støtter 3D eller ei er delvis motstridende, der én kilde hevder at BDP7580 ikke kan spille av 3D-plater, mens en annen kilde påstår at den er kompatibel med 3D-avspilling. Om dette betyr at BDP7580 for eksempel kan vise 3D via Internett-streaming, men ikke spille av 3D-Blu-ray er uklart.

Trådløs streaming

Det som derimot er sikkert er at BDP7580 prosesserer 1080p og kan kobles trådløst til TV-en og andre anlegg. Man må enten ha en TV som kan motta trådløse signaler i seg selv, eller kjøpe et mellomledd som Philips' trådløse HDTV-link i tillegg for rundt 2300 kroner.

Når man først har koblet Blu-ray-spilleren til en TV, vil man kunne ta i bruk Internett og streaming via Mediaconnect-funksjonen som følger med. Dette betyr at man lett kan se innhold fra PC-en eller Internett på TV-en gjennom avspilleren.

BDP7580 vil antakelig bli sluppet i april eller senere i Norge og få en prislapp på minst 3000 kroner.

Les også: Slik blir TV-året 2011

(Kilder: Ecoustics, Explore 3DTV)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen