Verdens dyreste TV

Skal du sette svigerfar på plass etter at han har kjøpt seg en helt ny stor flatskjerm av det dyre slaget? Den nye flatskjermen designet av Stuart Hughes vil nok få stoppet de flestes skrytesalve om egen flatskjerm – i alle fall når det kommer til pris.

Designeren har nemlig sammen med Metz og PrestigeHD laget verdens dyreste flatskjerm. Skjermen med navnet PrestigeHD Supreme Rose Edition er en 55 tommer stor skjerm, med en prislapp på 1,5 millioner pund, eller rundt regnet 13,3 millioner norske kroner. Skjermen består av hele 28 kilo med ekte 18 karats rosé gull og yterkanten av rammen er dekket med 72 feilfrie en karats diamanter, samt resterende arealet av den ytre kanten er dekket av edelstener. Den innerste kanten er dekket med håndsydd aligatorskinn. Skal du sikre deg denne skjermen må du være snar, for den vil kun bli produsert i et begrenset antall av tre eksemplarer.

(Artikkelen fortsetter)Billigere modell

Om kanskje fargen på gullet eller prislappen blir noe stiv, finnes det et billigere alternativ fra Stuart Hughes også. PrestigeHD Supreme Edition er også en 55 tommer stor flatskjerm, som består av 19 kilo ekte 22 karats gull. Den innerste kanten er dekket med 48 feilfrie 0,75 karats diamanter, og det resterende arealet med edelstener.

Flatskjermens yterkant er laget i håndsydd alligatorskinn. Denne modellen vil bli laget i ti eksemplarer, og har en pris på en million pund, eller ca 8,8 millioner norske kroner.

Les mer om disse flatskjermene her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen