Verdens dyreste mobiltelefon

Mobiltelefoner er et nødvendig ånde i dagens samfunn. Vi er tilgjengelige store deler av døgnet og kan oppdatere sivilstatus med alt fra en SMS, til Facebook, på farten. Mobiltelefonene blir stadig ”likere” hverandre, utstyrt med store touchskjermer. Skal du skille deg ut fra mengden, er ikke en original iPhone noe å snu seg etter. Smeller du derimot rundt 18 millioner på bordet, får du verdens dyreste mobiltelefon.

Firmaet Stuart Hughes har nemlig designet og utformet verdens dyreste mobiltelefon, iPhone 3GS Supreme. Basert på Apples nyeste mobiltelefon, inneholder telefonen 271 gram med solid 22 karat gull. Men det er nok fronten som bidrar mest til den høye prislappen. Kanten rundt fronten av telefonen består nemlig av hele 136 feilfrie diamanter, som til sammen utgjør 68 karat. Kronen på verket er funksjonsknappen, som har en svært sjelden helslipt diamant på hele 7,1 karat.

Til prisen kommer denne mobilen ikke i en standard ”pappeske”. Den ligger godt bevart i en kiste laget av massiv granitt. Pyntet med Kashmirgull og lær veier esken hele 7 kilo. Selskapet har også forøvrig flere andre diamantbelagte modeller, dersom denne blir noe stiv i pris. Det heter seg jo at ”diamonds are forever”. Spørsmålet er jo om teknologien tåler tidens tann like godt.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen