Verdens billigste spiller

Mp3-spillere er hot som aldri før, og det til tross for at du nå kan bruke mobiltelefonen til å spille mp3. Men enkelte ser seg ikke råd til verken iPod Nano eller Shuffle, og har kanskje ikke engang råd til billigspillerne som selges brukt for noen hundrelapper stykket.

Hva gjør du da? Jo, du kjøper deg en spiller fra Evergreen. Den ganske ukjente spillerprodusenten kommer nemlig nå med en skjermløs spiller til så lite som 9 dollar, eller nøyaktig 56 kroner. Mp3-spilleren overfører via USB 2.0 og har fullt sett med kontrolltaster og volumjustering. Hva skal du med en iPod når du kan få samme moroen for samme pris som en bussbillett mellom Oslo og Drammen.

Siden spilleren ikke har innebygget minne er du nødt til å kjøpe minnekort i tillegg. Dyrt? Nei. Billigste SD-kort i prisguiden ligger på 69 kroner for 128 MB. Og legger du i 43 kroner til har du nøyaktig 512 MB mellom hendene.

Som konsekvens av at Evergreen kun selger sine produkter gjennom kjeder er det vanskelig å få spilleren til så lite som en femtilapp her til lands. Men skulle du være hypp på den billige løsningen til tross for det, kan du nappe til deg et eksemplar i britiske SCAN for rundt en hundrelapp.

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen