"Verdens beste film" annonsert på Blu-ray

"Verdens beste film" annonsert på Blu-ray

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det som ofte har blitt utropt til "verdens beste film" – Citizen Kane av Orson Welles fra 1941 – har dukket opp til forhåndsbestilling på Amazon.com.

Citizen Kane: 70th Anniversary Ultimate Collector's Edition er det fulle navnet på utgivelsen, som ennå ikke har fått lanseringsdato. Warner Bros. har heller ikke kommet med noen offisiell annonsering, men Amazons mulighet til å forhåndsbestille og bildet av utgivelsen gir nok informasjon inntil videre.

Ekstra film med på kjøpet

Blant snadderet ved siden av Citizen Kane i HD, får man med en samlerbok, kopier av dokumenter, stillbilder og fire disker med bonusmateriale – som blant annet inneholder den to timer lange dokumentaren The Battle over Citizen Kane og HBOs dokudrama RKO 281.

Den massive utgivelsen får også følge av annen film av Orson Welles, The Magnificent Ambersons, på DVD. Dette er visstnok bare en studioredigert versjon av filmen, men er likevel en positiv nyhet.

70-årsjubileumsutgaven av Citizen Kane på Blu-ray står oppført med en pris på 49,99 dollar, eller 278 kroner på Amazon.com. Med moms og frakt i tillegg blir totalsummen på 380 kroner. Warner Bros. gir ut de fleste av sine utgivelser på Blu-ray sonefritt.

(Kilder: Blu-ray, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen