Verdens morsomste ha på-dings?
Teknofil
(Bilde: YouTube)

Verdens morsomste ha på-dings?

Det er meningen at du skal jogge med denne på ryggen.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Skal du løpe maraton, trenger du sannsynligvis litt påfyll på veien for å klare å komme i mål. Det kan samtidig virke langt mellom matstasjonene når kreftene begynner å ta slutt.

I anledning Tokyo Marathon 2015 har den japanske ketchup-produsenten Kagome kommet opp med en svært kreativ løsning på dette problemet, skriver Mashable. De har nemlig utviklet en helt ny type ha på-dings som fôrer deg med tomater på løpeturen.

Dingsen veier riktignok 8,1 kilo, så det spørs om nytteverdien er like stor som underholdningsverdien. To personer skal etter sigende løpe med dingsen på skuldrene til helgen. Se reklamefilmen her:

Hva med en smart-banan?

Japanerne gir seg riktignok ikke der. Fruktdistributør Dole har også satset tungt på ha på-frukt før det samme maratonløpet. Deres spiselige «wearable banana» har både LED-skjerm og noen sensorer innebygget. De viser hvor lenge du har løpt og hjerterytme, og varsler når det kan være lurt å faktisk spise bananen.

Den ellers helt ordinære bananen kommer med et armbånd. Angivelig vil to løpere få muligheten til å teste den unike ha på-dingsen i maratonløpet.

Denne dingsen skal få deg til å spise sunnere
Øreproppen BitBite teller tyggene dine »

(Kilder: YouTube, Mashable)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen