Verbatim lanserer mp3-spillere

Verbatim kan kanskje relateres med lagringsmedier som CD-plater og minnepinner. Nå har produsenten også lansert tre mp3-spillere. .

Store 'n' Play VM-205
VM-205 er ifølge Verbatim beregnet for den yngre generasjonen musikklyttere. Designen er kvadratisk, med tastene plassert i fronten.

Spilleren veier ifølge Verbatim under 40 gram. Foran er det en LCD-skjerm som viser hvilken låt og artist du hører på. Den lille monokrome skjermen avslører at du ikke kan bruke spilleren til å titte på video.

VM-205 har 256 MB innebygget minne. Trenger du mer minne, kan du oppgradere med SD-kort i størrelser helt opp til 4 GB. Spilleren har støtte for USB 2.0, slik at de fire gigabytene skal fly ganske fort mellom mp3-spilleren og PC-en.

Batterilevetiden er oppgitt til 10 timer. VM-205 bruker et AAA-batteri, slik at du enkelt kan skifte ut batteriet når det takker for seg.

Verbatim har oppgitt prisen til 39.99 Euro, tilsvarende omtrent 330 kroner. Skatter og avgifter kommer i tillegg.

 

Store 'n' Play VM-01

VM-01 har en helt annen design enn VM-205. Istedenfor kvadratisk formfaktor er denne modellen avlang, med knappene plassert på sidene av spilleren. VM-01 har også en større skjerm enn VM-205, men heller ikke denne kan vise video. VM-01 er altså en ren musikkspiller.

På den ene enden av VM-01 er det en standard USB-kontakt. Dermed kan du ledningsløst koble mp3-spilleren til PC-en. Av minnekapasitet har spilleren 1 GB innebygget minne. Den har imidlertid ikke noen egen inngang for minnekort, og dermed må du klare deg med det integrerte minnet. Også VM-01 har fått støtte for USB 2.0, slik at du får skikkelig overføringshastighet mellom PC-en og mp3-spilleren.

Batterilevetiden er oppgitt til 10 timer, og VM-01 bruker et vanlig AAA-batteri som enkelt kan byttes ut dersom den skulle gå tom for strøm på et dårlig tidspunkt.

VM-01 har fått en veiledende pris på 64.99 Euro, som vil si rundt 530 pluss skatter og avgifter.

Store 'n' Play VM-399

VM-399 har også en avlang form, med litt avrundede hjørner. Knapper for å styre musikken er plassert både foran og på siden av spilleren.

Verbatim kaller VM-399 sitt nye flaggskip. Den kan likevel ikke måle seg med så veldig mange andre flaggskip i dagens marked, ettersom den verken kan spille av video eller har særlig mye langringskapasitet å by på. Den nye spilleren har nemlig en tofargers skjerm og 1 GB minne.

VM-399 har en bedre skjerm enn resten i denne lanseringen, men viser likevel bare to farger. Det utelukker spilleren for visning av bilder og video. Skjermen er av den strømsparende OLED-typen.

Denne mp3-spilleren har en minnekapasitet på 1GB. Det er ikke mulig å sette inn minnekort for å øke kapasiteten ytterligere. Er du av typen som liker å ha mye musikk med deg, bør du med andre ord tenke deg om to ganger før du går til anskaffelse av VM-399. USB 2.0 er på plass, slik at du kan skifte ut musikken kjapt og greit.

Batterilevetiden er oppgitt til 15 timer. Også denne spilleren bruker et helt vanlig AAA-batteri som er lett å bytte ut når du er på farten.

Prisen på VM-399 er oppgitt til 79.99 Euro, som tilsvarer 650 kroner. Skatter og avgifter kommer i tillegg.

(Kilder: Verbatim)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen