Verbatim går nye veier

Alternativ tekst mangler

Verbatim er nok best kjent som mediaprodusent her til lands. Deres ulike CD- og DVD-plater er kjent for å være av høy kvalitet. Nå går Verbatim nye veier og satser på mer generell forbrukerelektronikk og PC-tilbehør.

Blant annet lanserer selskapet en MP3-spiller (avbildet over) i sort og sølv utførelse. Spilleren har bare 256 MB minne, men kan utvides til 1 GB via et minnekort (SD eller MMC). Støttede formater er MP3, WMA og WAV, og spilleren er utstyrt med radio. Vekten stopper på 59 gram. Verbatim oppgir intet navn på spilleren, men kun et varenummer - 49200.


Alternativ tekst mangler
Verbatim 49004

Et utvalg trådløse optiske mus lanseres også. En av disse er en reisemodell med fem programmerbare knapper. Musen kommer med en trådløs mottager som plugges i USB-porten.

En annen musemodell har mulighet for å skyve mottageren inn i selve musen når den ikke er i bruk. Denne er også rettet mot bruk i bærbare sammenhenger. Modellen kan lades opp ved hjelp av USB-kabelen som følger med.

Den tredje og siste musemodellen er rettet mot bruk i stasjonære sammenhenger. Varenumrene for disse produktene er 49004, 49005 og 49006.


Alternativ tekst mangler
Verbatim 41682

I tillegg kommer Verbatim med tre hodesett, som inkluderer nakkebøyle og mikrofon. Disse skal ifølge produsenten være velegnet for både bruk til IP-telefoni (f.eks. Skype), spill og musikklytting. Heller ikke disse produktene har noen navn, bare varenumre (41682, 41683 og 41684).


Alternativ tekst mangler
Verbatim Travelpack

Sist men ikke minst lanserer Verbatim en reisepakke for bærbare PC-er. Denne inneholder en optisk mus, USB-hub med fire porter, USB-skjøteledning, telefon- og nettverkskabel og en mini USB-adapter (varenummer 49100).

Priser eller tilgjengelighet for Verbatims nyheter er foreløpig ikke kjent.

(Kilde: Verbatim)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen