Venter du på LG KC910?

Venter du på LG KC910? LGs nye multimediamonster kommer i butikkene denne måneden, men allerede nå har en rekke utenlandske nettsider testet telefonen. Her er testene du kan lese for å korte ned ventetiden:

LGs råeste kameramobil

KC910 er LGs nye kameraflaggskip, som stiller med et åtte megapikslers kamera og et lass med multimediafunksjoner. I tillegg til den høye kameraoppløsningen, kan KC910 ta opp video i 640 x 480 pikslers oppløsning med 30 bilder i sekundet. 

Av andre multimediafunksjoner, har den nye mobilen blant annet fått Dolby Mobile, som gjør at du får en romfølelse når du hører på musikk fra telefonen. 

Rask på nettet

Super-3G, Edge og Wi-fi sørger for at du kan surfe i de høyeste hastighetene som er tilgjengelig til enhver tid. 

Alt dette, gjør KC910 til den mest avanserte telefonen fra LG så langt. Også de som har testet telefonen er fornøyde, men IDG.se skriver at nettleseren er ubrukelig. Dermed kan du nok se deg nødt til å installere en ny Java-nettleser, som Opera Mini.

Telefonen har fått en prislapp på fra 4250 kroner, og er å få kjøpt i løpet av denne måneden. Vi kommer med en grundig test av telefonen så snart som mulig. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen