Velkommen til Zombieland

Som på en bølge av blod skyller nå zombiefilmene over oss på ny. For et par år tilbake fikk vi filmer som ”Shaun of the Dead” og ”Land of the Dead”. Nå har Empireonline.com gitt oss en innføring i hva som blir neste års skrekkopplevelser på kino. På nyåret venter nemlig en ny dose råtnende menneskelik, stiv gange og «brains! brains!».

Nå kommer de på ny!
Nå kommer de på ny!

Først ute er Romeros ”Diary of the Dead”, som viser oss hva som skjer når en gruppe filmstudenter får ideen om å lage en dokumentarfilm om de menneskeetende krabatene. Deretter venter ”Fido”, en 50-talls retrofilm i et univers der zombier blir brukt som kjeledyr. Vi skal heller ikke glemme ”IRA Zombies”, der en utbrytergruppe i IRA bestemmer seg for å bruke zombier i en noe tvilsom krigføring. På toppen av det hele kommer nå altså ”Zombieland”.

Grotesk fornøyelsespark

Det er regidebutant Ruben Fleischer som er hjernen bak zombiekomedien ”Zombieland”, en film som finner sted i en bisarr fornøyelsespark i en verden der zombiene dominerer kloden. I filmen følger vi en hardbarka fyr og hans bande overlevende som må kjempe imot de sultne sjarmtrollene.

Universal Pictures, som står bak produksjonen, satser på å starte innspillingen rundt april til neste år for på den måten å sno seg unna den annonserte skuespiller- og registreiken.

Så får vi bare krysse fingrene for at filmene finner veien til Norge.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen