Velkommen til nytt design

Vi går i dag på nett med et helt nytt design på Mobilen.no, en ansiktsløfting vi har jobbet hardt med de siste månedene. 

Resultatet har blitt en mye mer ryddig og oversiktelig side, som vi håper også dere lesere vil like. Vi ber likevel om litt tålmodighet disse første dagene, vi kommer helt sikkert til å ha noen småfeil som vi må rette på. Du kan fortelle om feil og gi dine kommentarer til det nye designet i kommentarfeltet nederst i denne artikkelen. Vi tar i mot alle tips med takk.

Vi oppfordrer dere også til å ta en titt på våre andre tjenester også. Nedlastingssiden vår har fått en kraftig endring, både utseendemessig og funksjonelt, og du kan nå finne nyttige programmer, spill og brukerveiledninger til din telefon blant de flere tusen nedlastingene vi har samlet her. 

Også vår MMS-konkurranse har blitt både penere og bedre, så send inn dine mobilbilder og vær med i trekningen av flotte premier. 

Ikke minst har vi forbedret søket vårt kraftig, slik at du enkelt finner akkurat det du er på jakt etter. Du kan nå også sortere søket etter våre hovedkategorier tester, nyheter, leserspørsmål og nedlastinger.

Mobilen.no ønsker dere velkommen, og håper den nye siden faller i smak!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen