Velkommen til nytt design

Vi går i dag på nett med et helt nytt design på Teknofil.no, en ansiktsløfting vi har jobbet hardt med de siste månedene.

Resultatet har blitt en mye mer ryddig og oversiktelig side, som vi håper også dere lesere vil like. Vi ber likevel om litt tålmodighet disse første dagene, vi kommer helt sikkert til å ha noen småfeil som vi må rette på. Du kan fortelle om feil og gi dine kommentarer til det nye designet i kommentarfeltet nederst i denne artikkelen. Vi tar i mot alle tips med takk!

Det skal nå være enklere å finne fram i våre tester og guider, og vi samler aktuelle saker i temabokser på forsiden. På den måten finner dere enkelt alt vi har skrevet om overgangen til digital-TV, datalagringsdirektivet eller andre aktuelle saker.

Vi gjør det også lettere å se de gode nyttetjenestene du finner på Teknofil – her kan du slå opp i vår ordbok på jakt etter forklaring på de hersens forkortelsene, teste hastigheten på internettlinjen din i vårt speedometer eller ta vår ukentlige quiz. Det lanseres også nye tjenester fortløpende de neste ukene, blant annet kommer vi med vår store guide til idealinnstillinger til nettopp din TV, så følg med framover.

Det blir nå også enklere å legge inn dine kommentarer i artiklene, og ikke minst har vi forbedret søket vårt kraftig, slik at du enkelt finner akkurat det du er på jakt etter.

Teknofil.no ønsker dere velkommen, og håper den nye siden faller i smak!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen