Velkommen til nye Sourcecode.no

Først og fremst er designet nytt, laget av Oddbjørn Bakke. Han har tilbrakt mye tid på det, og vi håper at dere brukere vil sette pris på det. Videre har vi nå gått over til det nye publiseringssystemet som etterhvert skal bli felles for hele Hardware-nettverket. Systemet er utviklet for bruk på HW.no og søstersider, av Anders Schau Knatten og Kent William Innholt. Ne:o, som er navnet på publiseringssystemet, vil gjøre det enklere og raskere for oss å bringe dere det siste fra programmeringsverden.

Med det nye publiseringsystemet kommer også muligheten for brukere til å logge inn og direkte påvirke sidene. Dette er en egenskap som ikke er ferdigutviklet ennå, og vi ber dere derfor om å ignorere innloggingsmulighetene på toppen av siden. Med tiden er tanken at innloggingsmulighetene skal telle for hele Hardware-nettverket, men foreløpig er dette reservert for administratorer. Vi kommer til å annonsere det når det er mulig å logge inn.

Vi har fått på plass en såkalt pastebin, som skal gjøre det enklere å vise kodesnutter til andre. Den har allerede vært i drift en god stund andre steder, og vi er veldig glade for å ha dette systemet på plass. Videre har vi nå en utvidet database over linker, der du kan foreslå linker. Med dette systemet kommer også en "Ukens link"-funksjon, som du finner i høyre meny.

For å holde det nivået vi ønsker, trenger vi flere medarbeidere. Vi som driver med disse sidene gjør det på frivillig og gratis basis, og det er derfor begrenset hvor mye hver enkelt medarbeider får gjort. Derfor, om du er interessert i å hjelpe til, ta en kikk på medarbeider-siden.

For de som er interessert i oppbygningen av siden, så har vi basert oss på HTML 4.01 og CSS, med PHP og MySQL som backend.

Det er fremdeles en del ting som skal på plass før vi er ferdig med overgangen til det nye designet. Vi mangler fremdeles en klart definert logo, en er under utvikling, og vil komme på plass etterhvert.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen