Velkommen til nye Programmer.no

Etter et lite hyggelig brev fra Microsofts advokater angående bruk av domenet Windows.no, har HW-nettverket jobbet på spreng med å slå sammen Windows.no med Programmer.no. Vi har hatt planer om sammenslåing lenge, og da har også Sourcecode.no vært med i planene. Vi slår derfor opptil flere fluer i en smekk, og relanserer dermed i dag det vi håper kommer til å bli det største programvarenettstedet i Norge.

Vårt mål er å bringe deg daglige nyhetsoppdatering på alt som skjer innen programvareverdenen, og vi skal dekke et bredt interesseområde. Alt som har med Windows, Linux, generell programvare og programmering skal du kunne finne noe nytt om på vår nettside, hver dag.

Vi ønsker også å beklage overfor våre lesere at det er nødvendig å ha så store reklameplasser på vår nettside, men med dagens reklamepriser så er de et nødvendig onde. Vi lover derimot at vi aldri kommer til å introdusere oppsprettsreklame eller reklame med lyd, siden vi som dere synes slik reklame er svært irriterende.

Navigeringen mellom sidene i Hardware-nettverket har nå også blitt enklere, siden alle sidene etterhvert skal innføre den såkalte Begin-baren øverst. Denne vil se litt forskjellig ut fra side til side, men beveg muspekeren din over "Begin.no", og du ser hva vi mener. Sidene våre har nå også støtte for flere språk, og vi kommer fremover til å oversette våre viktigste omtaler og guider til engelsk.

Utformingen til den nye siden er laget av Geir Klingsheim, også kjent som PoleCat| på forumet . Vi utlyste for noen måneder siden en konkurranse der vi ønsket et nytt design til denne siden. Det kom inn veldig mange gode forslag, men vi falt for Geir sitt, og har brukt tiden siden da med å tilpasse det. Geir har gjort en strålende jobb, og vi takker for hans bidrag til prosjektet.

Et skin til forumet med dette nye designet skal være på plass 1. juni. For de teknisk interesserte er siden basert på nesten-validerende XHTML 1.1 med CSS2.1. Sidene er blitt testet i flere operativsystemer og nettlesere.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen