Audiovisuelt satser friskt fra høsten av (Foto: sxc.hu)
Audiovisuelt satser friskt fra høsten av (Foto: sxc.hu)

Velkommen til "nye Audiovisuelt"

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Etter at Tek.no/audiovisuelt ble lansert i desember 2008, skjedde det dessverre heller lite her på siden i noen måneder. I likhet med flere andre medier ble vi truffet hardt og brutalt av finanskrisen, og måtte prioritere ressursene våre annerledes enn først planlagt.

Vi er lei for at vi ikke hittil har klart å gjøre Audiovisuelt til den gode tjenesten vi har ønsket, men fra høsten av er det heldigvis klart at Tek.no-nettverket skal satse for fullt på nettsiden. Fra og med september får Audiovisuelt sin egen redaktør, som sammen med et dyktig team av frilansere vil gjøre vårt ypperste for å produsere kvalitetsstoff i lyd- og bildesjangeren.

Følg oss på Twitter
Følg oss på Twitter
Bli vår fan på Facebook!
Vi er på Facebook!

Tester blir naturligvis viktig, og vi ønsker i så måte å fokusere på folkelige produkter i den rimelige enden av skalaen. Vi skal også ha mye fokus på "det digitale hjem", altså nye typer lyd- og bildeprodukter som smelter sammen ulike medier. Hvis du utelukkende interesserer deg for Hi-Fi i high-end-klassen blir neppe Audiovisuelt stedet for deg, men vi håper å kunne tilby en og annen spennende sak også for de mer entusiastiske.

Noen grep har vi allerede gjort – nemlig å plassere siden på domenet Audiovisuelt.no. Audiovisuelt har også fått sin egen prisguide og forum-skin.

Du er også velkommen til å følge oss på Twitter.

Vi gleder oss veldig til å ta fatt på arbeidet med å gjøre Audiovisuelt til en knakende bra tjeneste for deg som er interessert i lyd- og bilde.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen