Velkommen til nye Amobil

NYTT: Artikkellister

Med de nye artikkelistene finner du lett tilbake til gamle saker.
Nå er det lett å finne tilbake til gamle saker.

NYTT: Multisøk

Nå søker du gjennom hele siden samtidig, både i forumet, prisguiden og artikler.
Søk gjennom alt på nettsiden samtidig: Artikler, forumet og prisguiden

I dag har vi gleden av å kunne presentere Amobil, Akam, Gamer og Hardware i helt ny drakt. Vi håper at du liker det du ser!

Arbeidet med den nye designen begynte allerede i fjor høst. Vi bestemte oss da for at det var på tide med en skikkelig visuell overhaling. Flere av sidene våre har design med røtter tilbake fra 90-tallet, og vi mente det var på tide å tenke helt nytt.

Da vi satt oss ned med skissebordet hadde vi tre mål for øye. Vi ville at sidene våre skulle være mer luftige og oversiktlige. Vi ville få en mer seriøs og grafisk profil. Og vi ønsket at det skulle være lettere å surfe mellom sidene i nettverket.

Arbeidet har siden gått jevnt og trutt fremover, ledet an av redaktørene på hvert nettsted og sjefsdesigner Kent William Innholt.

I desember hadde vi en betaversjon av sidene oppe og kjøre, og vi inviterte 300 av leserne til å teste dem ut. Her fikk vi en rekke uvurderlige tips og tilbakemeldinger om hva vi kunne forbedre. Det endelige resultatet av dette arbeidet ser du i dag.

----

Så hva er egentlig nytt? Her er de viktigste endringene i den nye designen:

1) Alt innhold i venstre kolonne
Målet er at du skal kunne konsentrere deg om innholdet i sakene du leser, uten å plages av unødvendig informasjon og reklame.

2) Mer fyldige leserkommentarer
Nå kan du se smileys, avatarer, sitater og alt annet du er vant til fra forumet.

3) Full oversikt over tester [Se mer]
Det er nå mulig å søke gjennom alle testene vi har gjort siden 2002, uavhengig av hvilke produkter det er snakk om. Som vanlig kan du sortere etter dato, karakter og pris.

4) Naviger mellom nettsidene våre
Nå ligger det faste linker til Hardware, Akam og Gamer på toppen av siden.

5) Mektigere søk [Se mer]
Du kan nå søke både i prisguiden, forumet og artikler samtidig. Du trenger med andre ord kun å forholde deg til ett søk, uansett hva du leter etter.

6) Full bredde på forumet [Se mer]
Frem til i dag har forumet vårt vært presset inn i en 550-pikslers midtkolonne. Dette har vært ganske trangt, og blant annet gjort det vanskelig å legge ut store bilder. I den nye designen har vi i stedet valgt å bruke hele bredden av siden.

7) Raskere sider
Den nye designen er skrevet fra bunnen av for å laste så raskt som mulig. Du vil merke at det går mye glattere å surfe på Amobil enn før.

Dette er bare noe av det vi har forbedret. Du vil dessuten se mange nye spennende tjenester som rulles ut på nettsidene våre i månedene som kommer.

Men husk: I en såpass omfattende redesign som dette, er det ikke til å unngå at vi kan oppleve startvansker. Vi vil jobbe på høygir med feilsjekking de neste dagene, og vi setter stor pris på alle tips og tilbakemeldinger vi kan få fra dere lesere.

Send oss en mail på tips@amobil.no eller si din mening i forumet!

Øystein W. Høie
Daglig leder, Amobil

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen