Velkommen til Audiovisuelt

Det har lenge vært et sort hull i Tek.no-nettverket (Hardware-nettverket). Vi har i mange år hatt sider om data, foto, mobiler og spill, men har manglet en naturlig samleside for lyd- og bildeutstyr. Her kommer Audiovisuelt inn i bildet!

De som har vært med oss en stund og husker riktig godt, kan trolig erindre at vi forsøkte å lansere Audiovisuelt.no for mange år tilbake – men prosjektet rant ut i sanden. Nå forsøker vi altså igjen, selv om dagens lansering er å anse som en sniklansering – eller en slags betaversjon av siden.

Vi har stor tro på en dedikert lyd- og bildeside over samme lest som resten av Tek.no-nettverket, med nyheter tester, anbefalinger, guider, forum, prisguide og mer. Tanken vår er at Audiovisuelt skal være en kjøpeguide med hovedfokus på folkelige produkter, produkter som de fleste har råd til å kjøpe. Du vil med andre ord neppe finne så mange tester av Hi-Fi-anlegg til samme pris som en ny bil her, med mindre det er dette du som leser ønsker deg. Vi er jo her for deg, og uten lesere – ingen nettside :)

I de kommende månedene vil vi jobbe kontinuerlig med å bygge opp siden, få i gang et skikkelig testmiljø og samle sammen god kompetanse på området. I den anledning er vi veldig mottagelige for tips fra deg som leser – hva vi bør fokusere på, hva du ønsker å lese om m.m. Kanskje du til og med har noe å bidra med? Bruk gjerne forumtråden nedenfor til slike tilbakemeldinger, eller kontakt oss direkte.

Vi må samtidig takke alle som har fulgt og ikke minst bidratt ved vår tidligere søsterside Kulturo, som dessverre måtte legge inn årene. Selv om Audiovisuelt blir en nettside med fokus på det utstyrsmessige, vil du finne det gamle Kulturo-stoffet her – og dessuten i fremtiden en og annen sak om film og musikk, men med et litt annet fokus. På Audiovisuelt er det saker om DVD/Blu-ray, nedlastning av film/musikk m.m. som er i fokus, men det er altså først og fremst en utstyrsside.

Audiovisuelt blir tilgjengelig via "Lyd & bilde"-knappen i Tek-menyen øverst på alle nettsidene i nettverket. Tek.no/audiovisuelt blir adressen, men også Audiovisuelt.no og Tek.no/AV vil fungere.

Vi gleder oss til å fokusere mer på lyd og bilde. Har du tips, forslag, kommentarer eller noe annet på hjertet – ikke nøl med å ta kontakt!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen